Erasmus MC Academie

Erasmus MC Academie
Erasmus MC Academie is onderdeel van het Erasmus MC en draagt bij aan het verzorgen en uitvoeren van excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Erasmus MC Academie biedt een groot aanbod aan verschillende gespecialiseerde opleidingen binnen de gezondheidszorg. Meer informatie en een overzicht van alle opleidingen vind je op de website van de Erasmus MC Academie.

Voor wie?
De opleidingen binnen Erasmus MC Academie zijn er voor iedereen die interesse heeft in een opleiding binnen de gezondheidszorg en voldoet aan de toelatingseisen. De toelatingseisen vind je op de website van de Erasmus MC Academie onder de opleiding van jouw voorkeur. 

Units
Elke opleiding binnen Erasmus MC Academie valt onder een 'unit'. Deze units zijn verantwoordelijk voor gedeeltelijke studentenadministratie, logistiek en communicatie binnen de opleidingen. Er zijn vier units:

Contact 
Voor algemene inhoudelijke vragen stuur je een e-mail naar: academie@erasmusmc.nl. Voor specifieke studiegerelateerde vragen, stuur je een e-mail naar de unit van je opleiding. Erasmus MC Academie is maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar. Raadpleeg de contactpagina voor de contactgegevens.