Itslearning


Wat is itslearning?

Itslearning is een digitale leeromgeving bereikbaar via het internet. Zo heb je altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie, roosters en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met andere studenten en je opdrachten inleveren. Download de itslearning app om de laatste updates rondom beoordelingen en berichten te ontvangen.

Account
Uiterlijk zes weken vóór de start van je opleiding ontvang je in je studentenmail (gebruik hiervoor je ERNA-account) inloggegevens voor itslearning. Let op: heb je jezelf later dan acht weken vóór start van de opleiding aangemeld? Dan ontvang je de inloggegevens binnen twee weken na je aanmelding.

Geen account ontvangen?
Heb je de dag vóór de introductiedag nog geen itslearning account ontvangen? Neem dan contact op met Team Academie van het Onderwijs Service Centrum (OSC) via osc.za@erasmusmc.nl.

Eenmalig gegevens controleren
Wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt bij itslearning, wordt er gevraagd naar je voorkeurstaal en of je een mailadres wilt invoeren. Je mailadres is vooral belangrijk voor als je het wachtwoord bent vergeten. Daarmee kun je een nieuw wachtwoord opvragen.

Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten? Wanneer je het wachtwoord vergeten bent, kun je bij de inloggegevens op 'Wachtwoord vergeten'? klikken. Vervolgens krijg je een nieuw wachtwoord toegestuurd naar je mail, hiermee kan je weer inloggen.

Problemen met itslearning
Itslearning ondersteunt alle webbrowsers. Toch kan het voorkomen dat sommige functionaliteiten of bestanden het beter doen in Chrome of Firefox. Lukt het niet om een bestand te openen? Probeer dan opnieuw in te loggen in een andere browser.

Portfolio aanmaken
Lees de handleiding op itslearning om te weten hoe je een portfolio moet aanmaken. Verdere uitgebreide informatie kan je vinden in its learning in het vak 'Gebruikersinfo' en 'FAQ-Bronnen-Portfolio'.

Contact
Voor inhoudelijke vragen over itslearning, neem contact op met de desbetreffende stafassistent van jouw desbetreffende Unit.