Aanmeldpagina

Welkom!

Leuk dat je je wilt aanmelden bij de Erasmus MC Academie. Lees onderstaande stappen goed door zodat je precies weet wat je te wachten staat. Wil je eerst nog meer informatie over de opleidingen? Bezoek dan de website van de Erasmus MC Academie. Wil je weten wanneer jouw opleiding van start gaat? In het item; 'Startmomenten' vind je een overzicht van de beschikbare startmomenten. 


Stap 1: Gegevens verzamelen


Heb je meer tijd nodig voor het verzamelen van gegevens? Geen probleem! Je kunt je aanmelding tussentijds opslaan.


Stap 2: Wel of geen ERNA-account?


Voordat je jezelf gaat aanmelden is het van belang om te weten of je reeds in het bezit bent van een ERNA-account(studentenaccount). Met je ERNA-account kun je inloggen in OSIRIS, het studenten-informatiesysteem. Je hebt een ERNA-account wanneer je jezelf eerder hebt ingeschreven voor een opleiding van de Erasmus MC Academie of de Erasmus Universiteit. Dit account wordt namelijk eenmalig aangemaakt en blijft voor altijd aan jouw persoon gekoppeld. Bewaar deze gegevens daarom goed. Let wel: 2 maanden na de einddatum van je opleiding wordt je ERNA-account automatisch op inactief gezet. Heb je:


Stap 3: Wel of niet registreren bij het CZO?


Heeft je instelling een CZO-erkenning voor jouw opleiding? Registreer je dan direct na aanmelding bij het CZO. Zonder CZO-registratie is je aanmelding namelijk niet compleet. Registreer je uiterlijk twee weken vóór de start van je opleiding bij het CZO*. Op de website van het CZO vind je welke opleidingen zijn erkend. Registreren doe je via de CZO-aanmeldpaginaLet op: zonder registratie bij het CZO kun je niet van start gaan met je opleiding. Ga je géén CZO-erkende opleiding volgen? Dan hoef je jezelf niet te registreren bij het CZO.

*De Erasmus MC Academie hanteert een CZO-registratie deadline van twee weken vóór de 1e dag van de opleiding. Hiermee worden afwijkende aanmeldvoorwaarden gehanteerd ten opzichte van de website van het CZO.


Stap 4: Instructie aanmelden


Meld je uiterlijk twee maanden vóór de start van de opleiding aan. Ben je later? Dan kan het zijn dat je niet op tijd de benodigde gegevens ontvangt. Let op: klik op de eerste pagina linksboven op het vlaggetje  om de taal naar het Nederlands te wijzigen. Alle antwoorden (zoals geboorteland 'Nederland') zijn dan eenvoudig te vinden. Op de tweede pagina bij de vraag 'Aanvraag voor' kun je twee opties kiezen:

  1. 'Erasmus MC Academie 2022 startmomenten...' 
  2. 'Erasmus MC Academie contractonderwijs...'. 

Kies uitsluitend voor 'contractonderwijs', optie 2, wanneer je een uitnodiging hebt ontvangen om deze specifieke optie te kiezen. Voor álle overige aanmeldingen kies je voor optie 1. Lees de pagina 'Belangrijke informatie ná aanmeldennadat je jezelf hebt aangemeld om op de hoogte zijn van de vervolgstappen. 


>>  Aanmelden mét ERNA-account  <<
>>  Aanmelden zonder ERNA-account  <<