EPASS, Scorion en Academy Attendance

Digitale systemen
De opleiding Geneeskunde maakt gebruik van diverse digitale systemen voor je studievoortgang en om onderwijs te registreren en/of te beoordelen.

Academy Attendance
Academy Attendance registreert je aanwezigheid tijdens verplichte lessen. De docent verstrekt tijdens de les een code waarmee je via je mobiele device ‘incheckt’. Je ziet op het scherm direct of dit is gelukt. Het is noodzakelijk dat je een smartphone, tablet of laptop hebt die op een EMC netwerk is aangemeld (Eduroam, Hotspot). Heb je dat niet? Leen deze dan van een medestudent. Let op: het is niet mogelijk om aanwezigheid achteraf te registreren. Zorg dus dat je zeker weet dat je bent ingecheckt anders moet je de les opnieuw volgen. Als je voor verplicht onderwijs hebt geruild met een medestudent is dat voor de registratie geen probleem. Meer informatie over aanwezigheidsregistratie staat in het kennisitem; Verplicht onderwijs en presentie. Wanneer je problemen ervaart rondom je aanwezigheid registreren in AA, dien je contact op te nemen met de desbetreffende docent. Het OSC mag geen bewijzen van studenten aannemen. 

Scorion
Via Scorion ontvang je binnen de lijnen Consultvoering en Professionele Ontwikkeling (PO) feedback en beoordelingen van je docent. Meer informatie over de lijn PO staat op de webpagina van het Lijnonderwijs bachelorjaar 1, -jaar 2 of -jaar 3. Heb je een inhoudelijk(e) vraag of probleem? Neem dan contact op met het secretariaat van het betreffende onderwijs. Ondervind je technische problemen? Stuur dan een e-mail, met printscreen, naar het Onderwijs Service Centrum en vermeld hierin duidelijk waar je tegenaan loopt.

EPASS
EPASS is bedoeld voor feedback en beoordelingen in de coschappen. Informatie en de handleiding staan op de Canvaspagina; Beoordeling in de coschappen. Heb je een vraag of loop je tegen een probleem aan? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen van EPASS. Wanneer je inlogproblemen ondervindt, neem dan contact op met de EPASS helpdesk (epass@erasmusmc.nl / 010-7043834).