Het Onderwijs Service Centrum

Wie zijn wij?
Het Onderwijs Service Centrum (OSC) verzorgt de studentzaken, onderwijs- en examenadministratie, onderwijsroostering en logistieke ondersteuning van de opleidingen Geneeskunde, Erasmus MC Research Masters en Erasmus MC Academie. Tevens is het OSC beheerder van het
Onderwijscentrum (OWC) en verantwoordelijk voor de audiovisuele en facilitaire dienstverlening in het OWC.

Vragen?
Het OSC is oprichter en eigenaar van het STiP. Hierin staan kennisitems met uitgebreide informatie over praktische onderwijszaken en veelgestelde vragen. Heb je een vraag? Raadpleeg dan eerst STiP. Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact op met het OSC.

Contactgegevens

      STiP (Studie Informatie Portaal) 
   
osc@erasmusmc.nl 
         010 - 70 45555

         OSC-balie, Onderwijscentrum EG-207 (tegenover de boekenwand) 
                 

Telefonisch bereikbaar
Maandag tot en met vrijdag
9.00 - 12.30 uur en 13.30 - 16.30 uur

Openingstijden - OSC balie
Maandag tot en met vrijdag
10.00 - 12.00 uur en 14.00 - 16.00 uur

Formulieren inleveren
Inschrijfformulieren en beoordelingsformulieren dien je in te leveren via OSIRIS Zaak. Formulieren die niet goed leesbaar zijn, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Meer informatie over declaratieformulieren lees je in de kennisitems;
Declaraties en Erasmus MC-beurs.

E-mail via studentenaccount
Om de privacy van studenten te waarborgen kun je uitsluitend met het OSC corresponderen via je studenten e-mail account. Dit werkt alleen als je staat ingeschreven voor de opleiding Geneeskunde bij de Erasmus Universiteit. Sta je tijdelijk niet ingeschreven? Correspondeer dan via het e-mailadres zoals je in Studielink hebt opgegeven.

Adreswijziging
Het doorgeven van een adreswijziging doe je via
Studielink. Deze wijziging wordt automatisch aan OSIRIS, het studenteninformatie systeem van de Erasmus Universiteit, doorgegeven. Let erop dat het correspondentieadres in Studielink wordt doorgegeven aan OSIRIS.

Adres OSC
Postadres Bezoekadres
Erasmus MC Erasmus MC
Onderwijs Service Centrum Onderwijscentrum
Kamer Fe-304 Wytemaweg 80
Postbus 2040 3015 CN Rotterdam
3000 CA Rotterdam