OSIRIS Zaak

Wat is het?
Met OSIRIS Zaak worden verzoeken van studenten en de bijbehorende werkprocessen & documenten gestroomlijnd. OSIRIS Zaak werkt geïntegreerd met de rest van OSIRIS.

Hoe werkt het?
Je dient zelf een verzoek in via OSIRIS Student zoals bijvoorbeeld een ‘Aanvraag keuze- of oudste coschap’. Een uitzondering hierop is de zaak 'Afstuderen - 1' (zie hiervoor het kennisitem Masterdiploma en -uitreiking), hier wordt de zaak voor je aangemaakt. De communicatie, beoordeling en afhandeling van deze zaken is volledig digitaal. Je kunt op ieder moment zien wat de status is van je verzoek. 

Behandeling via Zaak
Omdat de behandeling van OSIRIS Zaak digitaal gebeurt, worden de behandelaars, ook wel actoren genoemd, gevraagd digitale goedkeuring te geven. Deze actoren (bijvoorbeeld jouw begeleider of een coördinator) worden gekoppeld aan jouw Zaak. Dit gebeurt aan de hand van de informatie die jij als student opgeeft in de formulieren.

Zaak vertraagd?
Als een stap binnen het het proces te lang blijft hangen bij een actor is het de bedoeling dat jij als student zelf contact met deze actor opneemt over de voortgang.

Chrome als browser?
Gebruik je Google Chrome als browser? Zorg dan dat je pop-ups toestaat. Anders kun je geen zaak starten.

Hulp en meer informatie
Er is een speciale OSIRIS Zaak pagina gemaakt op Canvas. Hier vind je een overzicht van de verschillende Zaken en diverse handleidingen.