Inzet studenten Geneeskunde

Aanmelden
Op deze pagina leest u hoe u zich kunt aanmelden indien u vrijwilligers nodig heeft binnen uw zorginstelling. Wij beschikken over een geneeskundestudenten pool met medisch studenten die bereid zijn om u te helpen waar nodig. De studenten hebben een uitgebreid formulier ingevuld om te inventariseren welke competenties ze beheersen.

Voor wie?
Binnen het Erasmus MC én organisaties daarbuiten ongeacht locatie.

Aanvraagformulier
Om aan uw kant de vraag goed in kaart te brengen vragen we u om een formulier in te vullen, zodat wij vraag en aanbod zo goed mogelijk kunnen matchen. Indien u dit formulier invult en opstuurt ontvangt u een automatische bevestiging. Er zal in de studentenpool gezocht worden naar studenten die aan uw eisen voldoen. Zodra er een match is wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Wanneer er een match is, dient u te zorgen voor een vrijwilligersovereenkomst.

Overeenkomst interne aanvraag?
Er is sprake van een interne aanvraag wanneer u hulp zoekt voor binnen het Erasmus MC. Lees de
vrijwilligersovereenkomst.

Opsturen vrijwilligersovereenkomst
Wanneer de overeenkomst is ondertekend door zowel de student als de betreffende afdeling (binnen het Erasmus MC) zijn er twee mogelijkheden:

Studenten kunnen in de bereikbaarheidsgids (Intranet) terugvinden óf ze een microsectienummer hebben en welk nummer dat is.

Overeenkomst externe aanvraag?
Er is sprake van een externe aanvraag als u studentenhulp zoekt voor een zorginstelling buiten het Erasmus MC. In dit geval bent u zelf juridisch verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inzet van de student.