Onderwijs Service Centrum

Wie zijn wij?
Het Onderwijs Service Centrum (OSC) verzorgt studentzaken zoals, onderwijs- en studentenadministratie, onderwijsroostering en logistieke ondersteuning van de opleiding Geneeskunde, Klinische Technologie, Technical Medicine, Nanobiology, Erasmus MC Research Masters en Erasmus MC Academie voor zover het onderwijs in het Erasmus MC plaatsvindt. Het OSC is beheerder van alle ruimten in het Onderwijscentrum (OWC) en verantwoordelijk voor de audiovisuele en facilitaire dienstverlening in het OWC.Vragen?
Het OSC is oprichter en eigenaar van het Studie InformatiePortaal (STiP). Hierin staan items met uitgebreide praktische informatie over onderwijszaken en antwoorden op veelgestelde vragen. Heb je een vraag? Raadpleeg dan eerst STiP. Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact op met het OSC.

Contactgegevens

STiP (Studie Informatie Portaal)

osc@erasmusmc.nl

      010-70 45555

     Onderwijscentrum (EG-207)
              OSC balie, tegenover de boekenwand

Telefonisch bereikbaar
Maandag tot en met vrijdag
9.00 - 12.30 uur en 13.30 - 16.30 uur

Openingstijden - OSC balie
Maandag tot en met vrijdag
10.00 - 12.00 uur en 14.00 - 16.00 uur

*Het lenen en inleveren van boeken kan gedurende de openingstijden van het OWC.

E-mail via studentenaccount
Om de privacy van studenten te waarborgen kun je uitsluitend met het OSC corresponderen via je studenten e-mail account. Correspondentie via je studenten e-mail account werkt alleen als je staat ingeschreven voor de opleiding Klinische Technologie bij de Technische Universiteit Delft. Sta je tijdelijk niet ingeschreven? Correspondeer dan via je het e-mailadres zoals je in Studielink hebt opgegeven. Om de privacy van studenten te waarborgen kun je uitsluitend met het OSC corresponderen via je studenten e-mail account. Correspondentie via je studenten e-mail account werkt alleen als je staat ingeschreven voor de opleiding Klinische Technologie bij de Technische Universiteit Delft. Sta je tijdelijk niet ingeschreven? Correspondeer dan via je het e-mailadres zoals je in Studielink hebt opgegeven.

Adreswijziging
Het doorgeven van een adreswijziging doe je via Studielink. Raadpleeg de website van TU Delft voor meer informatie hoe je dit kan doen. Typ de volgende woorden in de zoekbalk voor de juiste hit: "Adreswijziging doorgeven".

Adres
PostadresBezoekadres 
Erasmus MCErasmus MC 
Onderwijs Service CentrumOnderwijscentrum 
Kamer Fe-303Wytemaweg 80 
Postbus 20403015 CN Rotterdam 
3015 CN Rotterdam