Commissies

Studentencommissie
De studentencommissie bestaat uit MBO BBL en HBO Duale verpleegkunde studenten en behartigt de belangen van alle studenten verpleegkunde in het Erasmus MC. Heb je op- of aanmerkingen over je stage, begeleiding, praktijkcurriculum etc. neem dan contact op met de studentencommissie via studenten.commissie@erasmusmc.nl. Of volg ons via Facebook onder ‘Studentencommissie Erasmus MC’ of Instagram onder 'studentencommissie_erasmusmc'.

VAR
VAR is de Verpleegkundige Raad van het Erasmus MC. Meer informatie over de Verpleegkundige Raad (VAR) van het Erasmus MC kan je hier vinden of zoek in Agora op ‘VAR’ (LET OP! Deze link kan je alleen gebruiken als je op het netwerk van het Erasmus MC zit en ingelogd bent op Agora).Studenten verpleegkunde kunnen ongevraagd aansluiten bij het VAR overleg. De data, tijd en agenda vind je via de link, onder het kopje wie zijn wij. De vergadering is in de ruimte Sp 2407 in het Sophia.

Patiëntveiligheid
In het Erasmus MC werken we elke dag aan excellente en bovenal veilige zorg. Echter, onderzoek en behandeling in een ziekenhuis brengen altijd risico’s met zich mee en soms gaat er (onbedoeld) iets fout. Om vermijdbare schade en incidenten in de patiëntenzorg tot een minimum te beperken, werken we elke dag samen aan het verbeteren van de patiëntveiligheid. Lees op de website ‘Kwaliteit & Patientenzorg’ meer over patiëntveiligheid (LET OP! Deze link kan je alleen gebruiken als je op het netwerk van het Erasmus MC zit en ingelogd bent op Agora).