Glucosemeter StatStrip

Ophalen dienstkleding
Op je eerste stagedag haal je kleding met de afdelingspas. Zodra je maat gekoppeld is aan je pas kun je kleding halen bij de kledinguitgifteautomaat (KUA) (LET OP! Dit is een link naar een pagina die alleen te openen is als je bent ingelogd op Agora met je Erasmus MC account. Dit kan 48 uur duren, vergeet je Erasmus MC pas niet. BOL/Voltijd studenten betalen vooraf €50,- borg bij de Servicedesk).

Garderobevoorzieningen
Je vindt nabij de kledinguitgifte- en kledinginname-automaten in gebouw Nd en Rg, centrale grote garderoberuimtes met elektronische garderobekasten en schoenlockers. In het Sophia vind je de KUA en KIA in Sk-0344 (KUA) en Sk-0141 (KIA) en de garderobes op de afdelingen. Via Agora vind je een plattegrond (LET OP! Dit is een link naar een pagina die alleen te openen is als je bent ingelogd op Agora met je Erasmus MC account).

POCT (Point-of-Care-Testing cursus Glucosemeter StatStrip)
Op je eerste stagedag meld je je aan voor de verplichte cursus voor de glucosemeter bij de POCT. Per september 2022 is de StatStrip glucosemeter in gebruik genomen. Als je voor dit apparaat de cursus al een keer hebt gevolgd en een certificaat hebt dat niet ouder is dan vijf jaar, dan hoef je deze niet meer te volgen. Als je geen certificaat hebt, mag je de glucosemeter niet gebruiken. Meer informatie over de POCT vind je op Agora, of zoek op ‘Kenniscentrum POCT’. Je kan je op Agora ook aanmeldenvoor de cursus glucosemeter StratStrip (LET OP! Dit is een link naar een pagina die alleen te openen is als je bent ingelogd op je Erasmus MC account).

Informatiebeveiliging
Het omgaan met (vertrouwelijke) gegevens, zowel op papier als op de computer, brengt talrijke risico’s met zich mee. Alle medewerkers en ook studenten verpleegkunde en medisch hulpverlener zijn verplicht om tijdens de stage de e-learning informatiebeveiliging en gegevensbescherming te doen. Je stemt met de praktijkbegeleider af welke e-learning je volgt, dit valt onder stagetijd.