Coaching

Coachingstraject
Studenten kunnen gebruik maken van een coachingstraject door een gediplomeerd onafhankelijke coach. De coach is er voor persoonlijke leer- en ontwikkelvragen. Met het aanbieden van coaching wil het Erasmus MC:

Voor vragen kan je mailen naar coaching.academie@erasmusmc.nl.

De BBL, Flexibele deeltijd doorstroom en Duale studenten krijgen verplicht 3 coachingsgesprekken per leerjaar. De BOL en Voltijd studenten kunnen op aanvraag gebruik maken van het coachingstraject. Voor meer informatie kun je via deze link een filmpje downloaden met informatie over de coachpool.

Peer support 
Wanneer je te maken krijgt met een calamiteit in de patiëntenzorg, kan dit enorm ingrijpend zijn. Waar is het fout gegaan? Had ik dit kunnen voorkomen? Ben ik niet alert genoeg geweest? Blijven worstelen met dit soort vragen kan leiden tot verlies van plezier in je werk, een depressie, posttraumatische stress of een burn-out. Daarom is het belangrijk om niet met deze vragen te blijven rondlopen maar hierover in gesprek te gaan. Je kunt over deze vragen in gesprek gaan. Zie Agora of zoek in Agora op ‘Peer support’ (LET OP! Dit is een link naar een pagina die alleen te openen is als je bent ingelogd op je Erasmus MC account).

App grensoverschrijdend gedrag
In het Erasmus MC moet je als student en medewerker veilig kunnen leren en werken. Grensoverschrijdend gedrag past daar niet bij, om dit te voorkomen en herkennen is er een app beschikbaar via deze link. (LET OP! Dit is een link naar een pagina die alleen te openen is als je bent ingelogd op je Erasmus MC account).