Verlenging of beëindiging


Voortijdige beëindiging

Wanneer je ervoor kiest om voortijdig te stoppen met je opleiding dien je dit na overleg met de praktijk binnen twee weken door te geven aan de opleider van de opleiding. Let op: het is noodzakelijk eerst de Erasmus MC Academie te informeren over je keuze om je studie te beëindigen. Dan pas kun je verdere stappen ondernemen. Na het inlichten van Erasmus MC Academie dient je werkgever de beëindiging te bevestigen aan de Erasmus MC Academie via het e-mail adres van de desbetreffende Unit. Vervolgens dient de contactpersoon van je zorginstelling de wijziging door te geven aan het CZO.

Bevestiging van beëindiging en certificaat
Wanneer je besluit te stoppen met de opleiding ontvang je via de mail een bevestiging van je beëindiging van het Onderwijs Service Centrum (OSC) en eventueel een certificaat voor de behaalde leereenheden. Het certificaat wordt per post opgestuurd.

Itslearning account verwijderd
Bij beëindiging van de opleiding zal je itslearning account na twee maanden verwijderd worden. Het is dan ook van belang dat je vóór die tijd je portfolio exporteert als je deze wilt behouden. Kijk op itslearning voor de handleiding.

Verlenging
Bij verlenging van je opleiding dien je na overleg met de praktijk dit zelf door te geven aan de desbetreffende opleider van de opleiding. Je ontvangt een bevestigingsmail van het OSC met daarin de gemaakte afspraken.

Erasmus MC studenten
Wanneer je Erasmus MC student bent en je wilt je opleiding verlengen of je opleiding beëindigen, dien je dit te overleggen met de praktijk. De praktijk dient contact op te nemen met de opleider van de opleiding om de verlenging of beëindiging verder door te voeren. Verdere procedure van verlenging of beëindiging en het verwijderen van je itslearning account komt overeen met bovengenoemde informatie.