Toegang en gebruik Gk-gebouw

In het Gk-gebouw zijn de colloquiumzalen, PKV-zalen. Klavers en Combi PK-zaal en Klavers. Een routebeschrijving naar het Gk-gebouw kun je hier vinden. In het Gk-gebouw gelden de volgende toegangsregels: 

Toegang tot het Gk-gebouw 
Het Gk-gebouw kun je alleen binnenkomen en verlaten via de hoofdingang aan het Burgemeester S’jacobplein. De zijdeur bij het parkeerdek is gesloten. 

Vanuit de fietsenkelder 
Vanuit de fietsenkelder kun je via de wenteltrap naar het parkeerdek. Van daaruit kun je naar de hoofdingang aan de oostkant van het gebouw. Via de fietsenkelder heb je ook toegang tot het trappenhuis van Gk, direct naast de hoofdingang. Je hebt je pas nodig om het gebouw zelf in te komen. 

Per rolstoel 
Als je een rolstoel gebruikt, kun je via de hellingbaan het parkeerdek en vervolgens de hoofdingang van het Gk-gebouw bereiken. Het parkeerdek is gelijkvloers met de hoofdingang.  

Pas altijd zichtbaar dragen 
Overal in het Erasmus MC, dus ook in het Gk-gebouw, dien je je pas zichtbaar te dragen. De beveiling kan vragen de pas te tonen indien deze niet zichtbaar is. 

Noodsituatie, zoals brand of rook  
Bij brand of rook worden alle uitgangen automatisch ontgrendeld. Iedereen, met of zonder pas, kan eruit.  
Indien er een noodsituatie is, kun de deuren geopend worden door de knop op het groene paneel naast de nooduitgang in te drukken.  
Het trappenhuis achterin Gk-hoog is alleen als nooduitgang te gebruiken. Voor regulier verkeer kun je de andere trappen gebruiken. 
 
Voorbeeld groen paneel naast nooduitgang:Beveiliger 
Iedere werkdag tot 11.00 uur en rond de middagpauze is een beveiliger op Gk-0 aanwezig. Gedurende de dag loopt een beveiliger rondes in het gebouw.