Ruimtes & Faciliteiten

Onderwijsruimtes
Erkende studieverenigingen kunnen onderwijsruimtes reserveren als zij uiterlijk drie werkdagen van tevoren een reservering sturen naar zaalplanning.onderwijs@erasmusmc.nl. De reservering dient te worden gemaild vanuit het e-mailadres van de studentenvereniging zoals bekend bij het Onderwijs Service Centrum (OSC). Geef in de reservering het volgende aan; naam, studentnummer, activiteit, datum, tijd, type ruimte, aantal personen en telefoonnummer.

Ook voor alle andere studenten is er de mogelijkheid een onderwijsruimte te reserveren om in groepsverband te werken aan onderwijs gerelateerde opdrachten. Alle studiegroepvertegenwoordigers (SGV'ers) hebben een account gekregen om zelf de onderwijsruimtes te reserveren. Er zijn een aantal belangrijke aandachtspunten:

PKV-oefenruimtes
Het van tevoren reserveren van deze ruimtes is helaas niet mogelijk. Studenten die gebruik willen maken van een oefenruimte kunnen het secretariaat van het PKV onderwijs (GK-357) bezoeken om te bekijken of er op dat moment een ruimte beschikbaar is.

Vragen? Neem contact op met team zaalplanning via 010-704 5555 keuze 4 Roostering en Zaalbeheer of mail naar zaalplanning.onderwijs@erasmusmc.nl
Vaardigheidslokalen
Eduplaza (activiteit EDU)


Endoscopie (activiteit ENDO)


Geriatrie (activiteit GER)


Hemato-Oncologie (activiteit HO)


Initieel Onderwijs (activiteit IO)


Intensive Acute Zorg (activiteit IAZ)


Kinderverpleegkunde (activiteit VK)


MA-O (activiteit MA-O)


Med.beeldv. & Radiologie (activiteit MBR)


Minor (activiteit ZA-MIN)


Obstetrei & Gynaecol (activiteit OG)


Oncologie (activiteit ONCO)


Palliatieve Zorg (activiteit PAL)


Scholing IZ (activiteit SCH)


Sedatie Prak. Spec. (activiteit SPS)


Wondverp. & Consil. (activiteit WV_WC)