Meeloopdagen

Meelopen met een student?
Scholieren uit VWO 5, 6 en hbo-studenten die zich willen verdiepen in een bacheloropleiding van de EUR kunnen deelnemen aan een Meeloopdag. Op deze dag loop je met een student mee die de bacheloropleiding Geneeskunde volgt. Het programma bestaat o.a. uit een hoorcollege, werkcollege en rondleiding over de campus.

Aanmelden
Aanmelden voor een Meeloopdag kan vanaf zes weken vooraf via de website van de Erasmus Universiteit. Het definitieve programma ontvang je een dag van tevoren. Let wel, je kunt je maar voor één Meeloopdag per bacheloropleiding aanmelden.

Maximum en reservelijst
Er kunnen maximaal 14 scholieren/studenten deelnemen aan een Meeloopdag. Hierna staat het aanmeldformulier nog wel online zodat je je kunt aanmelden voor de reservelijst. Scholieren/studenten die op de reservelijst staan en alsnog in aanmerking komen voor deelname, ontvangen uiterlijk twee dagen van tevoren een uitnodiging.

Vol?
Het aanmeldformulier is niet meer zichtbaar als de reservelijst vol zit. Je kunt dan niet meer deelnemen aan de betreffende Meeloopdag. Het is helaas niet mogelijk om mee te lopen met de studie Geneeskunde op andere gelegenheden buiten de Meeloopdag.
Let op: het is niet toegestaan introducees mee te nemen naar de Meeloopdag.

Data
Per jaar vinden er ongeveer 22 Meeloopdagen Geneeskunde plaats. Een overzicht van data en tijden vind je op de website van de Erasmus Universiteit.

Contact
Meer informatie over Meeloopdagen vind je op de voorlichtingspagina van de Erasmus Universiteit. Voor vragen kun je contact opnemen met de Erasmus Ambassadors.