Summerschool

Vijf dagen meelopen
Deze meeloopweek wordt één keer per jaar georganiseerd om studenten in spe te laten ervaren hoe het is om Geneeskunde te studeren in Rotterdam. Het programma is samengesteld voor studenten die dit jaar 5 VWO succesvol zullen afronden en interesse hebben om Geneeskunde te studeren. Wanneer je alle vijf dagen van de Summerschool aanwezig bent geweest en hebt afgerond, ontvang je een certificaat.

Wat ga je doen?
Om een impressie te krijgen van hoe het is om Geneeskunde te studeren in Rotterdam volg je tijdens de Summerschool verscheidene colleges en vaardigheidslessen. Je verdiept je in de wondere wereld van het menselijk lichaam. Naast de colleges en lessen ga je er ook op uit met je medestudenten om de stad te leren kennen, en een opdracht te maken die je aan het einde van de week zal presenteren.

Datum Summerschool 2024
Dit jaar zal de Summerschool plaatsvinden in de meivakantie van 29 april 2024 tot en met 3 mei 2024.

Gratis deelname
Deelname aan de Summerschool is volledig gratis, dit is exclusief reis- en verblijfkosten en lunch.

Aanmelden 
Kan van vanaf maandag 19 februari 10.00 uur tot en met 3 maart via de website van de EUR

Als er op 4 maart meer dan 180 aanmeldingen zullen we moeten loten en krijgt iedereen z.s.m. te horen of je kan deelnemen of dat je op een reservelijst komt te staan. 

Contact
Bekijk ook onze Instagram pagina voor impressies van eerdere edities. Heb je toch nog vragen? Dan kun je ons bereiken op het volgende email adres: summerschool@erasmusmc.nl.