ICT faciliteiten

Toegang tot ICT faciliteiten
Als Klinische Technologie of Technical Medicine student kun je met je ERNA account gebruik maken van de ICT-faciliteiten van het Erasmus MC en de Erasmus Universiteit. In dit item lees je hier meer over.

Computerfaciliteiten
In het Onderwijscentrum vind je 110 vaste computers waarop je kun inloggen met je ERNA account. Daarvan zijn 34 zelfstudie stilteplekken.

Inloggen
Inloggen op de PC’s in het Onderwijscentrum doe je met een verkort ERNA ID. Dat is je studenten e-mailadres zonder @eur.nl; 123456ab. Meer informatie vind je op de pagina  ERNA account.

WIFI, Eduroam en surfspot
Informatie over inloggen op het draadloze netwerk (Eduroam), software voor studenten (SURFspot) en ICT-faciliteiten staat op de pagina: Computerfaciliteiten.

Privé apparatuur
Wil je op je eigen laptop, tablet of mobiel gebruikmaken van het studenten wifinetwerk binnen het Erasmus MC? Zorg dan dat je inlogt op het Eduroam netwerk met je ERNA account. Voor privé apparatuur is geen ICT-ondersteuning.

ICT problemen
Wanneer je ICT-gerelateerde problemen ondervindt met computers in de onderwijsruimtes, kun je contact opnemen met het Onderwijs Service Centrum (OSC).

Medische bibliotheek
In de digitale medische bibliotheek kun je online boeken, artikelen en tijdschriften raadplegen. Informatie over inloggen, zoeken naar literatuur en deelname aan cursussen staan op de studentpagina van de medische bibliotheek. Tevens vind je hier welke online boeken (ebooks) beschikbaar zijn.