HiX rechten

HiX
Healthcare Information X-change is het elektronische patiĆ«ntendossier van het Erasmus MC. Tijdens je stage kan het nodig zijn om toegang tot HiX te hebben. HiX-autorisatie wordt vanuit het Onderwijs Service Centrum (OSC) uitsluitend aangevraagd voor studenten die hun TM-stage binnen het Erasmus MC lopen.

HiX overeenkomst tekenen
Om toegang te krijgen tot HiX heb je binnen het Erasmus MC een Master aanstelling nodig. Hiervoor moet je eenmalig een overeenkomst ondertekenen. Voor het ondertekenen ontvang je een uitnodiging van het OSC. Deze uitnodiging ontvang je ongeveer twee weken voor de start van het onderwijs.

HiX toegang
HiX rechten worden pas geactiveerd wanneer je daadwerkelijk begint met je stage. Je hebt toegang vanaf de eerste dag van je TM-stage tot aan de laatste dag. Daarvoor en daarna niet.

Wijzigingen of vragen?
Als door omstandigheden een stageperiode langer duurt dan de geplande periode, moet dat worden doorgegeven aan via het mailadres stage-TM@tudelft.nl zodat de autorisatie binnen HiX ook kan worden aangepast. Ook voor alle andere HiX gerelateerde vragen kun je contact opnemen met het stage-TM@tudelft.nl.