TestVision

Instructies inloggen TestVison
Lees onderstaande instructies zorgvuldig door vóórdat je naar TestVision gaat. Dit lost ook de meeste inlogproblemen op. 

  1. Kies op de eerste pagina voor 'Erasmus Universiteit Rotterdam'. Let op: kies níet voor 'Erasmus MC', want dan kun je niet inloggen.
  2. Is 'Erasmus Universiteit Rotterdam' niet zichtbaar? Klik eerst op 'Use another account' (of 'gebruik een ander account') en kies dan voor 'Erasmus Universiteit Rotterdam'.
  3. Log vervolgens in met je ERNA-account, bijv. 123456ab@eur.nl, en wachtwoord.
  4. Klik hierna op ‘Proceed to TestVision Online’. Als je dat gedaan hebt, zit je in TestVision.

Via de volgende link ga je naar TestVision

Inloggen lukt niet
Lukt het nog steeds niet om in te loggen in Testvision wanneer je bovenstaande stappen volgt? Ga dan naar OSIRIS Student om te testen of je ERNA-account werkt. Log in met je ERNA-account (gebruikersnaam en wachtwoord).

Toets inzien en opslaan
Ben je klaar met je toets? Dan kun je de vragen en antwoorden direct inzien. Kies voor 'Klaar' en vervolgens voor 'Ja'. Je krijgt dan het resultaat meteen te zien. Let op! Er is geen apart inzagemoment van de toets. Na het inzien van de toets moét de toets worden afgesloten. Als je de toets niet afsluit, wordt de toets niet opgeslagen. Als je de toets eenmaal hebt afgesloten, kun je er niet meer in.