Faciliteiten Onderwijscentrum

Renovatie 
Het onderwijscentrum wordt vanaf juli 2024 tot en met het tweede kwartaal van 2025 gerenoveerd. De zelfstudieplekken, het servicepunt onderwijs en de printers zijn om die reden verplaatst. Kijk voor meer informatie in dit item

Servicemedewerkers

De servicemedewerkers in het OWC ondersteunen studenten en docenten om zo te voorzien in een optimale studie- en leeromgeving. Zij monitoren of de gebruikersrichtlijnen binnen het OWC gevolgd worden en zijn voor algemene vragen aan de balie beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 12:00 en van 14:00 - 16:00 uur.

Gevonden voorwerpen
Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de OSC balie, de Erasmus MC servicedesk (FE-209) of bij de beveiligingsloge (Ee-3). Bewaartijd van de gevonden items is 3 maanden.

Kluisjes
Er zijn 300 lockers in het Onderwijscentrum op 3 locaties. Een kluisje kan alleen gebruikt worden tijdens openingstijden van het OWC aan het eind van de dag moeten de spullen dus weer uit de lockers gehaald worden. De werking van de kluisjes staat vermeld op het infoblad aan de muur bij de kluisjes. Bij problemen kun je terecht bij de OSC balie tijdens openingstijden. Er wordt twee keer per week buiten de openingstijden inhoudscontrole uitgevoerd op de kluisjes. Aangetroffen levensmiddelen en drank (ook verpakt) worden i.v.m. hygiëne eisen meteen weggegooid.

Printen OWC
Tegen betaling is het mogelijk om in het OWC gebruik te maken van de printer. Lees de handleiding (NL) of handleiding (ENG) over hoe deze dienst werkt.

Voorzieningen studiegebied

Genderneutrale toiletten
Op de derde etage in het Onderwijscentrum bevinden zich genderneutrale toiletten (ruimte Ff-301).

Food wall

In het OSC staat een automaat waaruit je verschillende etenswaren kunt halen, zoals wraps en salade. Locatie: Ff 3e etage (naast de koffieautomaten).

Erasmus MC brede faciliteiten
Onderstaande faciliteiten zijn tevens voor studenten beschikbaar.

Bezinnings-/gebedsruimte
De bezinnings-/gebedsruimte is een inclusieve, gezamenlijke ruimte waar mensen van verschillende religies en overtuigingen spiritualiteit of bezinning kunnen vinden. Locatie: Ca-115. Belangrijk is om deze ruimte niet voor andere activiteiten te gebruiken zoals zelfstudie of verzamelplek voordat een onderwijsmoment start. 

Kolfruimte 
In het Erasmus MC zijn meerdere kolfruimtes beschikbaar. De meest in de buurt van het OWC liggende zijn in Cd-227K en Sk-4133 (Sophia). Ook in het Gk gebouw is er een: Gk-109c.

Non-food vendingmachine
In de centrale hal naast de giftshop staat een HospitalSupply vendingmachine. Dit is een non-food automaat met allerlei nuttige benodigdheden voor iedereen die studeert, werkzaam is bij of verblijft binnen het Erasmus MC. De automaat is onder meer voorzien van opladers, hygiëne/verzorgings- en kantoorartikelen.