Erasmus MC medewerkerspas

Overeenkomst
Als 2de of 3de jaars student van de MSc Technical Medicine moet je in het bezit zijn van een TM-stage-overeenkomst met het Erasmus MC. Je ontvangt een mail met een uitnodiging om deze overeenkomst te ondertekenen aan de balie van het Onderwijs Service Centrum (OSC). Dit moment staat gepland in je rooster. Het is verplicht je identiteitsbewijs te tonen bij de ondertekening. Een rijbewijs ter identificatie is niet toegestaan. Na verwerking van de overeenkomst kan je je Erasmus MC medewerkerspas afhalen aan de Servicedesk, heb je toegang tot de nieuwbouw en heb je met het microsectie nummer en wachtwoord toegang tot HiX van de betreffende afdeling waar je stage gaat lopen.

Microsectie nummer
Alle medewerkers binnen het Erasmus MC hebben een microsectienummer (MSN). Wanneer je nog niet in bezit bent van een microsectie nummer wordt je na ondertekening en verwerking van de overeenkomst per mail geïnformeerd via je studielink mailadres over je microsectie nummer en wachtwoord. Ook als je al een MSN nummer hebt moet je de overeenkomst ondertekenen. In dit geval behoudt je je huidige MSN en de nieuwe aanstelling wordt eraan toegevoegd. De masteraanstelling is geldig gedurende de 2,5 jaar dat je je TM2 en TM3-stages loopt.

Pas afhalen
Na het ondertekenen van de overeenkomst wordt je via je Studielink e-mail adres geïnformeerd en kun je jouw nieuwe medewerkerspas afhalen aan de balie van de Servicedesk (Fe-209). In sommige gevallen dien je je oude Erasmus MC pas in te ruilen voor een nieuwe pas. De medewerker van de Servicedesk (Fe-209) zal aangeven of dit het geval is.

Borg betalen
Bij het wisselen van de pas kan er gevraagd worden om een borg van € 45,- te betalen. Deze borg ontvang je terug bij het inleveren van de pas aan het einde van je studie. Het wel of niet betalen van de borg heeft te maken met eventuele andere aanstellingen binnen het Erasmus MC en/of daar een uitbetaling bij van toepassing is. Dit is enkel zichtbaar voor de medewerkers van de Servicedesk (Fe-209) bij het aanmaken van de medewerkerspas.

Autorisatie & Toegang
Met je nieuwe pas heb je toegang tot de nieuwbouw en (met je MSN en wachtwoord) toegang tot HiX. Alle bestaande autorisaties en je kledingkrediet wordt overgezet op je nieuwe pas. Algemene autorisaties voor medewerkers krijg je automatisch op je pas. Toegang tot de spoedeisende hulp (SEH) en de nieuwbouw hoeft niet apart aangevraagd te worden. Afdelingsspecifieke autorisaties moeten worden aangevraagd door de afdeling waar je je stage loopt.

Contact
Voor vragen over de medewerkerspas of rechten op de pas, kun je tijdens de openingstijden terecht bij de balie van de Servicedesk (Fe-209) of bel naar 010-7044441. Indien tijdens een coschap in het Erasmus MC je toegang tot HiX of het Erasmus MC netwerk problemen oplevert, kun je contact opnemen met de Service Desk ICT (Fe-209) of bel naar 010-7044442.