Belangrijke informatie ná aanmelden


Bevestiging aanmelding

Binnen twee weken na je aanmelding ontvang je definitief bericht over je toelating. 

Startmoment en einddatum
Wanneer je kiest voor een startmoment in de aanmeldmodule betekent dit niet dat je definitief bent toegelaten. Dit is afhankelijk van de opleidingsplaatsen. In de e-mail 'bevestiging aanmelding' vind je wat de definitieve startdatum is van je opleiding.


Aanvraag incompleet?
Het kan voorkomen dat het Onderwijs Service Centrum (OSC) constateert dat bepaalde informatie in je aanmelding incompleet of incorrect is. Hierover ontvang je een e-mail op het opgegeven privé e-mailadres. Volg de instructies die in de e-mail staan beschreven om je aanmelding alsnog in te dienen. Nadat je de aanmelding opnieuw hebt ingediend wordt deze binnen twee weken afgehandeld. 

Studentnummer en collegekaart
Je ontvangt bij je aanmelding ook je studentnummer. Dit ontvang je eenmalig, bewaar het daarom goed. Vermeld altijd je studentnummer wanneer je contact opneemt met de Erasmus MC Academie. Na aanmelding krijg je een weblink toegestuurd voor het uploaden van een digitale pasfoto. Je pasfoto is verplicht voor je collegekaart. Meer informatie hierover vind je in het item 'Digitale collegekaart en pasfoto'.

ERNA-account en studenten e-mailadres
Kort na je aanmelding ontvang je je digitale studentenaccount (ERNA). Met je ERNA-account kun je inloggen in je studentenmail. Let op: het is niet toegestaan om je studenten e-mailadres te wijzigen. Je loopt anders het risico dat je e-mails niet ontvangt. Meer informatie over je ERNA-account en studenten e-mailadres vind je in het item 'ERNA-account en studenten e-mail'.

Introductiebijeenkomst
Uiterlijk één week voor aanvang van de opleiding ontvang je via de mail een uitnodiging met informatie over de introductiebijeenkomst, mits je je op tijd hebt aangemeld.

Nieuwsbrief CZO
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het College Zorg Opleidingen (CZO)? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Leveringsvoorwaarden
Meer informatie over o.a. betaling, annuleringkosten en aansprakelijkheid vind je in de leveringsvoorwaarden

Vragen?
Voor inhoudelijke vragen en informatie kun je contact opnemen met de unit waar jouw opleiding onder valt. Bij overige vragen kun je contact opnemen met het OSC (Team Academie) via osc.za@erasmusmc.nl.