Doorstroom bachelor

Dit item wordt continu bijgewerkt en is altijd up-to-date. Controleer dit item regelmatig voor de laatste stand van zaken.

Controleer je SVO
Om te kunnen doorstromen naar het volgende studiejaar is het van belang dat je jouw studievoortgangsoverzicht (SVO) zorgvuldig controleert. Onderstaand overzicht helpt je hierbij. In dit overzicht staan alle resultaten die nog niet zijn verwerkt. De resultaten die niet in dit overzicht staan dienen dus al op je SVO te staan. Onderstaande overzichten worden continu bijgewerkt.

Resultaat nog niet verwerkt
Is een van je resultaten volgens onderstaand overzicht nog niet verwerkt? Dan dien je dit item in de gaten houden. Zodra de cursus niet meer in onderstaand overzicht staat, is het verwerkt en kun je jouw SVO hierop controleren. Staat het resultaat er dan nog steeds niet op? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het betreffende onderwijs. De contactgegevens vind je in Canvas via dit overzicht.

Missend resultaat
Staat een resultaat niet in onderstaand overzicht, niet op je SVO en ben je van mening dat dit er wel op hoort te staan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het betreffende onderwijs. De contactgegevens vind je in Canvas via dit overzicht.

Tentamenresultaten
Voor tentamens gelden andere regels. Tentamenresultaten worden pas zichtbaar op je SVO wanneer het resultaat definitief is gemaakt. Hoe dit werkt lees je in het item ‘Tentamens en aanmelden’.

Deadline resultaten
Resultaten dienen uiterlijk 10 augustus te zijn verwerkt.